Уља

ЦЕНОВНИК ЕТАРСКИХ УЉА И ХИДРОЛАТА

Анис                                                 10 мл     280,00 динара
Бергамот                                         10 мл     560,00 динара
Босиљак                                          10 мл     440,00 динара
Цимет уљна  композиција          10 мл     280,00 динара
Цитронела                                      10 мл     360,00 динара
Црни бибер                                   10 мл     960,00 динара
Чајно дрво                                      10 мл    420,00 динара
Ђумбир                                           10 мл  1.100,00 динара
Еукалиптус                                    10 мл  280,00 динара
Геранијум                                      10 мл  1.100,00 динара
Грејпфрут                                      10 мл   440,00 динара
Иглице сибирског бора             10 мл   300,00 динара
Иланг-иланг                                10 мл    320,00 динара
Каранфилић                                10 мл    300,00 динара
Лаванда                                        10 мл    320,00 динара
Ким                                                10 мл    600,00 динара
Лимун                                            10 мл    280,00 динара
Лимунска трава                         10 мл    300,00 динара
Мандарина                                  10 мл    300,00 динара
Мента                                           10 мл    350,00 динара
Пачули                                        10 мл    800,00 динара
Поморанџа                                  10 мл    280,00 динара
Рузмарин                                    10 мл    330,00 динара
Сибирска јела                            10 мл    600,00 динара
Сандаловина                              10 мл       800,00 динара
Тимијан уљна композиција    10 мл    320,00 динара
Терпентин                                    10 мл            280,00 динара
Жалфија                                        10 мл     700,00 динара
Мента јапанска                          10 мл     440,00 динара
Тамјан                                          10 мл     1.000,00 динара
Кедар                                            10 мл    360,00 динара
Оригано                                       10 мл    800,00 динара
Немачка какилица                  10 мл    2.000,00 динара
Римска камилица                   10 мл    1.800,00 динара
Ниаули                                      10мл       700,00 динара
Вресак                                        10мл        1.100,00 динара
Органска лаванда                  10мл         620,00 динара
Ловор                                       10мл         800,00 динара
Кајепут                                      10мл         600,00 динара
Нероли                                    10мл        800,00 динара
Ванила                                    10мл       2.000,00 динара
Кардамон                               10мл       1.100,00 динара
Зимзелен                               10 мл       1.200,00 динара
Мирта                                     10 мл       800,00 динара
Смиље                                    10 мл      3.200,00 динара
Клека                                      10 мл      1.100,00 динара
Мирођија                              10 мл         720,00 динара

ХИДРОЛАТИ:

Хидролат лаванде    150 мл    560,00 динара
Хидролат вреска        150мл    560,00 динара
Хидролат смиља        150 мл   560,00 динара
Хидролат римске камилице 150мл   720,00 динара

Приказано 1–12 од 35 резултата

Приказано 1–12 од 35 резултата